PALVELUT

Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia on kivun poistamista sekä ihmisten työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on näiden häiriöiden korjaamista ja niiden vaikutuksien tasaamista, myös ennaltaehkäisevästi. Edistämiseen käytetään fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa ja manuaalista terapiaa.

Fysioterapia alkaa kuntoutujan terveyden, liikkumisen ja toimintarajoitteiden arvioimisella. Näiden tietojen perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Fysioterapeuttina arvioin myös tarvetta apuvälineiden käyttöön sekä ohjaan niiden käytössä.

Fysioterapeutti on laillistettu ammattihenkilö joka on suorittanut 3,5 vuoden ammattikorkeakoulu tutkinnon. Minulle käy myös lääkärin lähete, jolloin tästä saa kela-korvauksen.

Hieronta

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä  kovasta harjoittelusta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronnassa käytän monipuolisia otteita takaakseni hyvän lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina haastattelun pohjalta, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi taas toiselle. Osaan siis ottaa hyvin huomioon yksilön tarpeet.

Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta myös palauttamaan istumatyöntekijä työpäivän rasituksista.